Olie Massages

Thaise oliemassage
geeft je lichaam en geest een gevoel van ontspanning en rust. Warme oliemassage bevordert de doorbloeding waarbij vermoeide en gespannen spieren worden losgemaakt. De massage bewegingen worden gecombineerd met lichte knedingen of cirkelvormige bewegingen op de huid. Thaise oliemassage is geschikt voor iedereen ,ook voor  ouderen  en voor patiënten met weke delen reuma, gevorderde artrose of ernstige rugklachten. Wij gebruiken massage-oliën gemaakt van natuurproducten. Het gebruik van aroma is afhankelijk van de wensen. Sommige ervaren aroma in de olie als hinderlijk daar de huidirritatie of jeuk kan ontstaan.

De oliemassage kan naar wens van zacht tot zeer stevig  gegeven worden, voor de kenners intensieve / diepe massage.

Als je echt aan vastzittende spieren of stevige blokkades wil werken kan één traditionele Thaise massage beter geschikt zijn of de combinatie van beide.

Voor wie?
Thaise massage voorkomt en verhelpt zowel lichamelijke als psychische klachten en stimuleert de bloedsomloop en het lymfesysteem waardoor men weer energie krijgt. Chronische vermoeidheid, rug- en nekklachten, hoofdpijn, stijve spieren en gewrichten en een slechte doorbloeding kunnen door Thaise massage worden verholpen. Het zorgt voor versoepeling van de weefsels (huid, spieren, zenuwbanen en gewrichten) en verbetert de bloedcirculatie. Het bestrijdt stress en vermindert depressieve gevoelens.

De behandelingen
vinden plaats in de Thai-style ingerichte ruimtes in de rustige ontspannen sfeer. Er wordt gebruik gemaakt van originele aromatische oliën die van natuurproducten zijn gemaakt. Na de oliemassage kan gebruik gemaakt worden van de douche.